MOZGÓ KÖNYVESBOLT
SZAKÁCSKÖNYV.
.                                                                                                                                                         HÁZHOZ VISSZÜK.
MENÜ

Tavasszal, amikor az első rügyek kipattannak a fák ágain és a madarak hangos éneklésbe kezdenek, szinte azonnal megfogalmazódik legtöbbünkben a gondolat: gyerünk ki a szabadba. A kiránduláson kívül az egyik legkellemesebb élmény a szabadtűzi sütés-főzés családunk, rokonaink vagy barátaink társaságában. De akár mindkettő egyszerre is teljesülhet. Van, aki ilyenkor a bográcsozást részesíti előnyben, mások viszont esküsznek egy jó kis grillezésre vagy nyárson sütésre. Sőt napjainkban újra divatba jött a kemence használata is. Semmihez sem fogható ezen technológiákkal a szabadban készült ételek jellegzetes, kissé füstös aromájú ízvilága, arról nem is beszélve, mennyire összehozza a résztvevőket, hisz mindenki a finom lakoma készítésének egyes folyamatain serénykedik. Szakácskönyvünkben külön fejezetekbe csoportosítottuk a bográcsban, nyárson, grillen, kemencében süthető ételek kiváló receptjeit, melyekhez az ételmodellek lenyűgöző látványa neves éttermek séfjeinek, illetve a fotósoknak köszönhető. Használjuk ki a jó idő és a természet adta lehetőségeket, süssünk-főzzünk hangulatos környezetben, kint a szabadban.

Szabadtűzön és kemencében

 

A könyvek megrendelhetők a

 

www.mozgokonyvesbolt.hu

 

Asztali nézet