Saláták és hidegtálak.
Saláták és hidegtálak 2. A modern hidegkonyhai ételek sokszínűségét mutatja be ez a könyv. A tavaszi és nyári hónapok vitamindús, friss alapanyagaiból, számtalan variációban készíthetünk salátákat, hidegtálakat. Önálló főétel vagy könnyű vacsora szerepét is betölthetik, fogyasztásuk emeli étrendünk színvonalát, diétázóknak, vegetáriánusoknak is ajánljuk. A változatos ínyencségek legnagyobb előnye, hogy látványos, és jóval az étkezés előtt elkészíthető. Tálalásig nincs más teendőnk, minthogy a hűtőszekrényben érleljük a salátákat,hidegtálakat.. A könyv első részében könnyű, mégis laktató, rostokban gazdag saláták közül válogathatunk, míg a másodikban a kedvelt, egyszerű szendvicsek, falatkák és színpompás, húsos hidegtálak közül. A kiváló recepteket a több mint 200 színes, gyönyörű ételfotó teszi látványosabbá.
Saláták és hidegtálak
A könyvek megrendelhetők a